diumenge, 4 de setembre del 2016

Ruta per Santiago en cotxe, 2ª part

Anem a dinar al Silabario, un nou restaurant del Barri Italia on serveixen l'alga cochayuyo, aquella que a Espanya importen com aliment per a animals. Realment tot deliciós, recomanable al 100%.

A més tenen la cervesa artesana +56 El código de Chile. Una cervesa boníssima que fan a Santiago una parella molt maca, la Fran i el Jaime. Els coneixem perquè vaig contactar amb ells per comprar els seus gots que m'encanten i ja els hem trobat a algunes fires que es fan a Santiago.

Sopaipillas amb pebre de cochayuyo i d'ají


Arrollado de cerdo y malaya natural (vedella) 
Sobre pebre de cochayuyo y salsa verde de la casa (pepinillo, cilantro, cebolla morada, limón, ají encurtido), acompañado de cebolla perla, en reducción de navegado y ají encurtido.


Veranito de San Juan
Abastero natural asado salteado con costillar ahumado, longanizas artesanales, papas nativas y cebolla caramelizada, todo en reducción de caldo de carne.


Ensalada de quinoa
Acompañada de rúcula, almendras tostadas, pimientos, cubos de pepino, cochayuyo y cilantro. Aderezo limoneta y menta.


Un pastís de murta. Té pinta estranya però estava... hummm!


Un restaurant amb un entorn molt agradable, i a la terrassa tenen mantetes per si fa fred.







Fa unes setmanes vaig comentar a uns amics xilens que volia anar a fotografiar els murals de la Población San Miguel, un projecte que es va fer el 2010, per tal de recuperar l'espai i la situació dels seus habitants. Però em van avisar que no hi anés sola, i menys a fer fotos caminant. 
A la Población San Miguel hi viuen unes 7.000 persones en d'habitatges socials dels anys '60'. No és una zona massa recomanable, així que aprofitant que tenim cotxe hi passem sense parar ni baixar.
Les fotos no estan gaire bé perquè estan fetes des de la finestra i quasi sense parar... i rebent alguna mirada estranyada.






Aquí estaven netejant les restes de la feria (mercat de verdura i fruita)









Al matí havíem passat per les comunes de nivell alt de Santiago. Tot de cases de luxe, amb molta seguretat, filats elèctrics, entrades privades... una mostra de la gran desigualtat social que hi ha al país.

Seguim ruta cap al Parque de los Reyes al barri Mapocho
Podeu veure el per què del nom












I el sol es pon... així que anem cap a casa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada