Per treure's una mica l'espina avui ha anat amb l'Ignasi a fer el Manquehue, un cerro que està prop de Santiago.
Vistes de Sanhattan des del Parc Bicentenario
Mercado Mastica
El darrer diumenge de cada mes, al Parc Bicentenario, fan un mercat de menjar, beure, artesania, tallers, productes orgànics, etc. Bon menjar, bona cervesa, ambient agradable.I aquí estan els nostres amics la Fran i el Jaime, amb la seva cervesa artesana +56, el Código de Chile. Tenen dues varietats, la Pale Ale i una Oatmeal Stout amb civada (avena) que està boníssima. A veure si aviat les podem provar per Barcelona. De moment les hem gaudit aquí i a casa ens emportem els gots que tenen un disseny molt divertit, com l'etiqueta.
I com que fa caloreta aprofitem i ens prenem un parell de "schop". Aquí les canyes no existeixen. La cervesa de barril sempre és de mig litre, sí o sí.
Després anem a dinar a Borderio, una zona de restaurants al costat del riu Mapocho.
La Pescadería de Walker
Borderío, Vitacura
Tot deliciós
I aquesta és la nostra amiga de Transbank que ens ha acompanyat durant tota la nostra estada a Xile...
La història de la nostra relació amb aquest aparell i el seu gestor monopolista és per escriure un llibre... Un dia ho explico.
Aquest és el Manquehue. No és un cerro molt difícil, però té zones molt perilloses. Fa unes setmanes una noia de 35 anys va caure per un penya-segat.
I l'estimat Mapocho al costat de la zona de restaurants... d'aquí vé Borderío.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada