Hotel Boutique Cabernet
És hora de dinar, així que com que just al costat de l'hotel hi ha un restaurant amb bona pinta... I que va resultar excel,lent.
Mantega amb sal i pebre
Pescado de roca (és peix blanc, aquí vieja) acompañado de trigo mote (blat pelat i cuit), verduras salteadas, pebre de quinoa negra (el pebre és una salsa feta amb tomàquet, ceba, ají, coriandre, sal, suc llimona i oli) y salsa de arvejas (pèssols)
Pescado de roca (aquí jerguilla) acompañado de puré de porotos pallares (mongeta blanca), acelga a la parrilla y emulsión de ají
Cervesa artesana xilena
La ciutat ha patit terratrèmols i incendis, i afegint el poc manteniment que s'hi fa...
Apa, a baixar escales...
Edifici Agustin Edwards, tradicionalment conegut com a Reloj Turri.
I ara a pujar... agafem l'ascensor al Cerro Concepción
Cotxe de bombers
Al'endemà ens llevem aviadet per a continuar camí, encara que segur tornarem perquè ens hem deixat moltes coses per veure.
Voltants de l'hotel camí de La Sebastiana.
La Sebastiana, casa museu de Pablo Neruda.
Les seves vistes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada